Parkeren pc hooftstraat amsterdam

Geplaatst op: 15.01.2019

Gin Tonic serveren we het liefst. Klik dan hier om meer te weten te komen over de stad en onze hotels in Amsterdam!

Haal hier even diep adem voor je volgende bezoek aan één van de velen Amsterdamse attracties. De naam van ons hotel zegt het al. Op 5 minuten wandelen van het Vondelpark Meer info. Je kiest voor de ochtend- of avond uren als je de drukte wilt vermijden. Deze prijs is echter wel wat alle hotels berekenen.

Kamer is prima, wel even moeten luchten via de ramen.

Je kiest voor de ochtend- of avond uren als je de drukte wilt vermijden. Verblijf op een centrumlocatie in Amsterdam en relax in het park. Hier vind je speciale etalages van alle grote internationale modehuizen.

Parkeren pc hooftstraat amsterdam zoekt een hotel in de binnenstad van Amsterdam! Haal hier even diep adem voor je volgende bezoek aan n van de velen Amsterdamse attracties.

Studentenfeesten, familiediners en vrijdagmiddagborrels.
  • Het Vondelpark is om de hoek. De naam van ons hotel zegt het al.
  • Hier vind je studentencafés maar ook bekende clubs zoals De Melkweg en Paradiso. Crowne Plaza Den Haag - Promenade.

Parkeergarages in de buurt.

Apollo Museumhotel ligt in het hart van de stad. Voor uitgaanstijgers ligt het Leidseplein op meter van het hotel. Apollo Hotel Lelystad City Centre. Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam Kies ander hotel Boek hotel.

Met in het bijzonder het Rijksmuseum, het grootste museum van Nederland. Op 5 minuten wandelen van het Vondelpark Meer info.

  • Je slaapt goed in één van onze comfortabele bedden.
  • Apollo Hotel Breda City Centre. Dat serveren wij ook.

Huisdieren Huisdieren zijn niet toegestaan. Even de stadsdrukte ontvluchten! Mooi hotel en super ligging Mooi hotel op een top locatie. Je slaapt goed in n van onze comfortabele bedden. Hier vind je speciale etalages van alle grote internationale modehuizen.

Bekijk de voorwaarden bij de kamer van jouw keuze. Het Vondelpark is om de hoek. Waar je in de zomer lekker op het terras in de zon zit, zit je in de winter lekker binnen.

Je zoekt een hotel in de binnenstad van Amsterdam.

Je vindt onze bar in de lobby. Apollo Museumhotel ligt in het hart van de stad. Binnen vijf minuten sta je in het Vondelpark, het bekendste stadspark van Amsterdam. Het vinden van een parkeerplek  in centrum Amsterdam is niet altijd gemakkelijk.

Onze valet parking service parkeert de auto veilig in een overdekte en bewaakte parkeergarage, parkeren pc hooftstraat amsterdam.

IN DE BUURT VAN ONS HOTEL

Wij zijn gelegen in de Pieter Cornelisz Hooftstraat. Het Vondelpark is om de hoek. Gin Tonic serveren we het liefst. Wij hebben kamers. WiFi is gratis in ons hotel.

Daarom nemen wij dit karwei graag over, parkeren pc hooftstraat amsterdam. Binnen vijf minuten sta je in het Vondelpark, het bekendste stadspark van Amsterdam. Ideaal voor een city trip of afspraken in het centrum. Slapen en vergaderen kamers.

Toen en de volgende ochtend geweldig en gratis geholpen door personeelsleden om mij naar mijn kamer pond inwisselen voor euro brengen en weer te halen met mijn bagage.

Apollo Hotel Utrecht Parkeren pc hooftstraat amsterdam Centre. Apollo Hotel Lelystad City Centre. Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam! Jouw koud glas wijn smaakt het best buiten in de zon. Kinderen Tot 12 jaar gratis.

Parkeren Apollo Museumhotel Amsterdam

Jouw koud glas wijn smaakt het best buiten in de zon. Kamer is prima, wel even moeten luchten via de ramen. Ideaal voor een city trip of afspraken in het centrum.

Daarom nemen wij dit karwei graag over. Deze prijs is echter wel wat alle hotels berekenen. Slapen en vergaderen kamers. Haal hier even diep adem voor je volgende bezoek aan n van de velen Amsterdamse attracties.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws