Kaart europa topografie oefenen

Geplaatst op: 08.04.2019

Landen van Europa Hoofdsteden Europa. Kaart van Engeland Ceremoniële graafschappen en grote steden om te oefenen - zelfcorrigerend Kaart van Ierland Graafschappen en hoofdsteden om te oefenen - zelfcorrigerend. Kies een scenario om te testen:

Om kaarten van werelddelen en landen te openen en in te zien. Werkboekje om te downloaden, Online topotrainer, met eigen account je gegevens opslaan en Ceremoniële graafschappen en grote steden om te oefenen - zelfcorrigerend. Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie. Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten! Kaarten om te oefenen, topo.?

Veel mogelijkheden om te oefenen - Sheppardsoftware. Of druk op enter wanneer je klaar bent Ik weet het niet Je hebt 0 van de 0 vragen beantwoord. Zeer uitvoerige site met satellietbeelden. Veel fotomateriaal en reisinformatie, kaart europa topografie oefenen. Met mooie kaart om te oefenen.

Sorry, Flash player is niet gevonden

Diverse mogelijkheden om te oefenen. Weet jij het precies of bijna? Zeer uitvoerige site met satellietbeelden. Of doorzoek de website met Google om het te vinden. Europa quiz - Cyberkidz. De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet!

Hoe het werkt Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, inclusief hoofdletters en leestekens zoals en. Kopieerbladen topografie groep 7 - Zwijsen. Met heel veel mogelijkheden om zelf alles op te roepen aan gegevens. Wil je nu opnieuw beginnen of je fouten van de vorige keer herhalen. Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen roompot parken noord holland op je website komen, kaart europa topografie oefenen.

Zeer gevarieerde kaartleer mogelijkheden. Balkanlanden topgrafie - Brujon. Doorgaan of opnieuw beginnen? Je kunt veel landen uitlichten.

Reis met de helikopter naar Veel mogelijkheden met games en kaarten. Hoofdsteden oefenen van Europa. Onopgeslagen resultaten Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen? De Wereld De Topotrainer werkt perfect op elke laptop, pc of tablet, kaart europa topografie oefenen.

Desktop computers:

Je kunt ze overal voor gebruiken. Met mooie kaart om te oefenen. Mooie kaarten groot uitgelicht.

Om jouw resultaten op te slaan moet je hieronder inloggen met jouw account. Hoofdsteden, Landen en Landschappen, wanneer je de Topotrainer opnieuw bezoekt wordt opnieuw geprobeerd deze resultaten op te slaan. Wil je nu opnieuw beginnen of je fouten van de vorige keer herhalen. Mooie kaarten groot uitgelicht. Geen ontwikkeling huizenprijzen amsterdam grafiek, dan laat dat u helpen bepalen uw kaart europa topografie oefenen.

Doorgaan of opnieuw beginnen. Plaatsbepaling Europese landen oefenen - Arkorum.

Meer Topo Europa Kaarten

Virtual Pilot - Lufthansas-spel. Weet jij het precies of bijna? Om kaarten van werelddelen en landen te openen en in te zien.

Neem de Heli en vlieg naar de steden. Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten. Ook mooi voor o. Leuk educatief spel om belangrijke steden te leren in Europa!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws