Toilet lekt bij doorspoelen

Geplaatst op: 10.01.2019

Het is goed eerst zelf de werking van je eigen wc te observeren. Gelukkig is het vrij eenvoudig te verhelpen zonder een loodgieter te bellen of een nieuw toilet te kopen.

Gewoon beter periodiek vervangen ook invetten niet vergeten voor een goede werking. Door onderstaande stappen te doorlopen weet je snel wat de oorzaak is van de continue waterstroom. Versleten onderdelen De rubberen ring die in de bodemklep van het mechanisme zit kan ook versleten zijn.

Als kalk zich vast nestelt aan afsluitingen en waterkraantjes dan zullen deze niet meer goed functioneren. Ik heb de alles opnieuw drooggemaakt, een dweil achteraan de voet gelegd en opnieuw doorgespoeld. Als dit het geval is vervang de rubberen ring dan voor een nieuwe. Nu heb ik de vlotter en het systeem wat de watertoevoer naar de pot moet stoppen vervangen.

Die zei alleen maar mevrouwtje toilet lekt bij doorspoelen heeft het keurig gedaan en kon mij niet helpen. De loodgieter beweert nu dat dit te wijten is aan een scheur in de WC-pot zelf.

Zodra de klok omhoog gaat stroomt water uit de stortbak via de valpijp in de wc-pot, toilet lekt bij doorspoelen. Heb een inbouw Grohe toilet dat blijft lopen. Nu heb je een beter beeld van de werking van jouw toilet, en wellicht ook een idee van het probleem. Als deze niet goed afsluiten zal het water namelijk ook door blijven lopen.

Door het zoeken op internet bleek dat het niet zo groot hoefde te zijn als ik dacht. Een vlotter in het waterreservoir zakt als het waterniveau daalt.
  • Gonny , Onlangs hebben we onze badkamer gerenoveerd.
  • De vraag is hoe doe ik dat.

Gedetailleerde omschrijving:

Het kan zijn dat de loodgieter nog een andere oplossing vindt die het vervangen van het binnenwerk onnodig maakt. WC lekt onderaan de voet. Het kan ook zo wezen dat uw vlotter verkeert staat afgesteld.

Wanneer de lekkage van onder de wc-pot komt moet u de pot gaan verplaatsen. Zodra de klok omhoog gaat stroomt water uit de stortbak via de valpijp in de wc-pot.

Karinhet vlotterkraantje? Zodra de klok omhoog gaat stroomt water uit de stortbak via de valpijp in de wc-pot. Maar ongeveer eens in de 2 dagen loopt hij weer door. Meestal ligt de oorzaak van het doorstromen in het niet goed functioneren van de vlotter Of heb je een betere oplossing gevonden dan hier beschreven. Het schoonmaken van de binnenkant van de spoelbak kan toilet lekt bij doorspoelen doorlopen van het water snel oplossen? Reacties Elgordotoilet lekt bij doorspoelen.

Een doorlopende wc repareren

Huis en Tuin Subrubriek: De oplossing is vrij simpel en is slechts met een schroevendraaier op te lossen. Een doorlopende wc repareren Er is sprake van een doorlopende wc indien de stortbak niet stopt met water inlaten.

Probeer de stelschroef wat vaster te zetten of juist wat losser zodat de watertoevoer op tijd sluit en weer aanslaat.

Een doorlopende wc repareren Er is sprake toilet lekt bij doorspoelen een doorlopende wc indien de stortbak niet stopt met water inlaten. Forum Nieuwe berichten FAQ. Als schoonmaken niet helpt: Reactie infoteurFijn dat het zo eenvoudig was opgelost, Peru met de friteuse van het4de. Ik heb er bitje op maat maken tandarts een keer een gewichtje aan gehangen aan de buis voor extra druk maar dat hielp tijdelijk even.

PS dit euvel doet zich voor bij mijn zoon. Heb je al een oplossing gevonden.

Een lekkende wc repareren

Kan iemand mij dat duidelijk maken ik heb 2 linkerhanden. Forum Nieuwe berichten FAQ. Met een ander toilet dat minder snel doorspoeld , blijft het probleem echter spelen zo lijkt het. Leer nu hoe je in 3 stappen een lekkende wc een lesje kunt leren. Het schoonmaken van de binnenkant van de spoelbak kan het doorlopen van het water snel oplossen.

Als er met 1 van de 2 een probleem is kan dus ook alle 2 tegelijk, dan heb je 2 verschillenden oorzaken dan kan het toilet blijven doorspoelen. Voor de een is het vervelend en moeten de voorbehoedsmiddelen grootschalig uit de kast getrokken worden om zwangerschap…. Ga dan als volgt te werk: De oplossing is vrij simpel toilet lekt bij doorspoelen is slechts met een schroevendraaier op te lossen. Aan de hartkleppen kunnen twee…!

Repareer de wc pas wanneer het niet druk in huis is. Schroef de schroeven weer vast, toilet lekt bij doorspoelen. Dit is niet al te lastig maar kost wel veel tijd. Vandaar dat het leek alsof het vanonder de voet komt! Het is daarom een goed idee om eerst de spoelbak te ontkalken met schoonmaakazjn of een ontkalkingsmiddel.

Heb je een soortgelijke klus?

Sindsdien loopt de wc in kleine straaltjes door, zodat het reservoir zich steeds moet vullen. Spoel een aantal keer door en kijk wat er gebeurt in de spoelbak. Buig de vlotterarm iets omlaag om de vlotterkraan eerder te laten sluiten.

Als u uw toilet doorspoelt zal er een ventiel onderaan de spoelbak openen en zal er een bepaalde hoeveelheid water in de closetpot vallen. De afvoer is langs achter naar de muur, waardoor het water in de pot loopt! Kan iemand mij dat duidelijk maken ik heb 2 linkerhanden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws