Wanneer stopt mijn studenten ov

Geplaatst op: 02.02.2019

Groetjes icon Beste antwoord door Susan NS 4 oktober , We vertellen je er graag meer over. Is de stopzetdatum juist, dan hoef je niets meer te doen.

Je krijgt dan standaard een weekabonnement op je OV-chipkaart en een kortingsabonnement voor in het weekend. Studenten week OV-chipkaart vakantie Heb je een weekabonnement , dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV studentenkaart. Weekendabonnement studenten OV-chipkaart Een weekend studenten OV-chipkaart is handig voor studenten die op kamers wonen en lekker met de fiets naar colleges gaan.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. We willen onze website graag beter maken. We vertellen je er graag meer over.

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Hoe kan ik mijn reisproduct ophalen! De meest voorkomende reden hiervoor is dat je je studentenreisproduct nog niet gekoppeld hebt aan je persoonlijke OV-chipkaart. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit, wanneer stopt mijn studenten ov.

Het duurt ongeveer een minuut.

Laatste nieuws

Is uw kaart kwijt, kapot of verlopen, terwijl u geen recht meer hebt op het studentenreisproduct? Je hebt tijdens je reis kennelijk geen controle gehad en daarmee ook niet tegen een boete van NS opgelopen. Doordeweeks maak je nagenoeg geen gebruik van het openbaar vervoer, waardoor je doordeweeks geen gratis OV nodig hebt.

Je reisproduct is een voorlopige lening. Met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Voor opleidingen aan hbo of universiteit krijgt u een studentenreisproduct tijdens de studieduur van uw opleiding.

Het studentenreisproduct is gekoppeld aan het recht op studiefinanciering.

Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen? Met de Ov studentenkaart reis je afhankelijk van het gekozen abonnement doordeweeks of in het weekend gratis met het openbaar vervoer. Probeer het nog een keer over wanneer stopt mijn studenten ov paar minuten. Wie weet wil je wel met de trein  of met ander openbaar vervoer  op vakantie. Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen.

Te laat stopzetten kost geld

Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen Met een studenten weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen. Weekabonnement studenten OV-chipkaart Voor studenten die wekelijks heen en weer reizen tussen hun studie en hun huis, is een week OV-chipkaart meestal de verstandigste keuze.

Dit kunt u controleren bij uw opleiding.

Voor opleidingen aan hbo of universiteit krijgt u een studentenreisproduct tijdens de studieduur van uw opleiding. Studenten weekend OV-chipkaart feestdagen Met een wanneer stopt mijn studenten ov weekend OV kan je zelfs tijdens de feestdagen gratis reizen.

Studenten OV-chipkaart feestdagen Naast de vakanties kennen we ook de feestdagenwaarin aparte regels gelden voor het gebruik van je OV-chipkaart. Het studentenreisproduct is gekoppeld aan het recht op studiefinanciering? We willen onze website graag beter maken. Je hebt hiervoor de ov-chipkaart nodig waar je studentenreisproduct op staat.

Wijzigingen

Moet ik inchecken met een studenten OV-chipkaart? Je kunt kiezen tussen een week- of weekendabonnement. Dat gebeurt dus niet automatisch.

Wordt u per de 1e van de maand uitgeschreven. Ga je een voltijdse mbo-opleiding volgen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan, wanneer stopt mijn studenten ov. Je reisproduct is een voorlopige lening. Welkom Nog geen account.

Ik wilde m sowieso morgen al stopzetten. Moet ik inchecken met een studenten OV-chipkaart. Zorg dat u zeker weet per welke datum u wordt uitgeschreven. Hoe zit het nou.

Meld je aan

Heb je echter gekozen voor een weekabonnement, dan zal je slechts met korting kunnen reizen in de vakantie. Welkom Nog geen account? Ook als je nog geen 18 bent. Dan hebt u vanaf de volgende maand geen recht meer.

Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen. Je gaat een opleiding doen waarvoor je geen studiefinanciering krijgt? Op het scherm krijg je de melding:. Doordeweeks reis je met korting met een weekend OV studentenkaart.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws