Twinny load op marktplaats

Geplaatst op: 23.03.2019

Unieke design verlichting, geschikt voor 2 fietsen ook eBikes. Forevers 3 oktober Ik raad dit product aan. Heb je al een account?

Twinny Load We like your bike! Dankzij het stevige aluminium materiaal heeft deze drager een maximale draagvermogen van 50 kg.

De e-Base is geschikt voor het vervoeren van twee elektrische fietsen en heeft een kantelfunctie. Deze drager kan door middel van een koppelingslot. De fietsdrager Twinny E-wing is een inklapbare fietsendrager met unieke designverlichting. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

De fietsen kunnen stevig aan de fietsendrager worden bevestigd met meerdere strips.

Daarnaast is deze drager uiteraard ook geschikt voor stadsfietsen, racefietsen en mountainb Hoe kan ik hem recht krijgen, twinny load op marktplaats, handig in gebruik. Onderdelen Twinny Load Koppelstuk t. Nieuw Ophalen of Verzenden. Super handig om mee te nemen aantal eigenaren auto checken de kofferbak van de auto Golf 6of als metafoor voor de Hemel.

Bevestiging direct vast op de trekhaak zonder gereedschap.

Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Dit betekent dat deze drager geschikt is voor zowel elektrische fietsen als stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbik Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

De eWing is tevens geschikt voor het vervoeren van 2 e-bikes en wordt door middel van een afsluitbare snelkoppeling gemonteerd op de trekhaakkogel.

De e-Base is geschikt voor het vervoeren van twee elektrische fietsen en heeft een kantelfunctie. De drager kan door middel van een koppelingsslot ver

Geschikt voor Elektrische fiets fietsendragers Trekhaak fietsendragers. Door de inklapbaarheid makkelijk op te bergen. Ben er super blij mee. De RDW goedgekeurde Twinny load e-Carrier fietsendrager is inklapbaar en geschikt voor twinny load op marktplaats elektrische fietsen.

Met 13 polige 12V stekker!

Extra informatie

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! De Easy kan 30 kg gewicht aan, heeft een foam beschermlaag en is voorzien van slot. Twinny Load trekhaak adapter Specificaties: Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Hallo, geschikt voor 2 fietsen, nu krijg ik hem niet meer los want de losmaak stang draaid door: Hallo wij hebben een twinny load E-Wing gekocht dat is het nieuwste model bij onze oude auto stont de drager iets naar de auto toe gericht. De e-Wing is een opklapbare fietsendrager met unieke design en verlichting, you don't know when to stop searching.

De Twinny Load e-Wing De Twinny load op marktplaats Load e-Wing is een kantelbare en opklapbare fietsendrager die geschikt is voor het dragen van 2 fietsen.

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Te gebruiken voor de swing ffk, ergo ffk, power carrier, rheia en kronos. De traditionele schaardrager is een handige hulp voor als u regelmatig een fietsendrager nodig hebt met optimaal gebruiksgemak.

Link Geantwoord op om Het streven naar een perfect product heeft ertoe geleid dat Twinny Load een begrip is onder de fietsendragers. De prachtige fietsendrager heeft een unieke designverlichting en kan eenvoudig gemonteerd worden op de trekhaak met behulp van een snelkoppeling.

Twinny Load Twinny load fietsendrager e carrier Deze zeer stabiele fietsendrager voor 2 fietsen wordt door middel van een swing koppeling direct vastgezet op de trekhaakkogel. De fietsen kunnen stevig aan de fietsendrager worden bevestigd met meerdere strips, twinny load op marktplaats. Ben er super blij mee! U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. De traditionele schaardrager is een handige hulp voor als u regelmatig een fietsendrager nodig hebt met optimaal gebruiksgemak.

Geschikt voor velen typen fietsen. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Twinny Load fietsendrager e Carrier 2 fietsen zwart. Twinny Load Swing Twinny load op marktplaats fietsendrager Twinny load swing f fietsendrager zeer makkelijke montage op trekhaak.

Productomschrijving

Heb al geprobeerd met een tang Goede producten van bekende De eWing is tevens geschikt voor het vervoeren van 2 e-bikes en wordt door middel van een afsluitbare snelkoppeling gemonteerd op de trekhaakkogel.

Beschikt over een voetbediende kantelfunctie, waardoor uw kofferbak altijd bereikbaar blijft. Heeft u inmiddels de oplossing al. Twinny load easy fietsendrager.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws