Hoe groot is de kans dat je zwanger bent als je overtijd bent

Geplaatst op: 17.01.2019

Waarom dacht je daar niet aan op dat moment? Maar ook als jullie beiden helemaal gezond zijn, kan je gewoon pech hebben en moet je soms lang wachten. Ik ben nu benieuwd of dat ik zwanger ben.

Wanneer het toch voorkomt dat je overtijd bent, ga dan langs je huisarts of doe een zwangerschapstest. Door medicatie, braken of diarree wordt de pil minder betrouwbaar! Iedereen die tegen je zegt dat je sex mòet hebben omdat je Nu moet ik aanstaande vrijdag ongesteld worden, en ben ik bang dat het uitblijft. Ik ben 15 en mijnvriend 21 en we zitten allebei niet te wachten op een zwangerschap. Overigens het haalt niet veel uit om nu al geld uit te geven aan een zwangerschap test.

Woensdag was de eerste keer dat een jonge in me is gekomen en daardoor ben ik ook erg onzeker en maak ik me zorgen dat ik zwanger ben.

CathleenWat is de geboortedatum van je baby. Met een ovulatietest kan je erachter komen wanneer jouw vruchtbaarste dagen zijn. Je kunt de tests tegenwoordig overal kopen.

En is de kans op zwangerschap nu veel groter. Kan dit een teken zijn dat ik zwanger ben.

Kijk in de bijsluiter van jouw pil of dit het geval is.
  • Emma ,
  • Omdat er een regel is dat je binnen 4 uur na het slikken niet mag braken, anders moet je een nieuwe innemen, heb ik dit niet gedaan. Normaal gesproken wordt ik 4 dagen voordat ik weer met de pil begin ongesteld.

Verminderde kans om zwanger te worden

Ik las op internet dat dit een kenmerk kan zijn dat je zwanger bent. De naam is afkomstig van de Amerikaanse bioloog Raymond Pearl.

Want ik moet sinds 2 weken heel veel plassen en ik ben erg moe… Miekje , Andere factoren lees je onder vruchtbaarheid man. Heb ik nog een kans?

Wat is de geboortedatum van je baby. Als je echt niet kan wachten kan het misschien voor je gemoedsrust verstandig zijn een zwangerschapstest te doen. Ik vroeg me af hoe groot de kans is dat zoiets cht gebeurd. Waarom dacht je daar niet aan op dat moment. RoosjeDan is het slim om op tijd naar de huisarts te gaan als zwanger worden niet lukt.

Aangezien de pil een nabootsing van echte menstruatie geeft Ik slik de pil dus en heb altijd seks zonder condoom met mijn man.

Een goede kans op zwangerschap

Toch is het te begrijpen dat jouw vertrouwen in de anticonceptiepil waarschijnlijk erg geschaad is. Hoop op een reactie Groetjes Tamara , Ikzelf wordt altijd 4 dagen nadat ik ben gestopt met de pil ongesteld.

Een spermadonor uit Denemarken: Dit is misschien verstandig voor je eigen gemoedsrust? Stress en eten hebben daar een grote invloed op. SsssaDe kans om zwanger te worden kan enorm variren.

Symptoom 1: Overtijd zijn met je menstruatie

Ga dan op tijd naar de huisarts als je zwanger wilt worden. En laat je niet door je vriendje afschepen dat hij ze niet durft te kopen. Ik ben echt heel bang.

  • Eerst meot je lichaam wennen aan de pil, waardoor hij de eerste keer nog niet veilig is.
  • Sandra ,
  • Dit zegt je cyclus over je vruchtbaarheid De lengte en de regelmatigheid van je menstruatiecyclus zijn een indicatie voor je vruchtbaarheid.
  • Mag ik nu al een zwangerschapstest doen omdat ik dus nu na mijn eigenlijke menstruatie zit van de stopweek van de voorgaande pil of moet ik perse wachten tot ik de tweede strip af heb?

EsmeeIk slik af en toe de pil wel eens 1 of 2 maandjes door omdat ik gewoon niet altijd ongesteld wil zijn. Nu duurt het nog 2 weken voordat ik weer ongesteld moet worden, maar ik maak me zo'n zorgen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

En ja, je kunt dus inderdaad zwanger raken op deze manier. Nu moet ik morgen weer aan de pil beginnen en vandaag ben ik ook maar heel licht ongesteld geweest.

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende genformeerd.

Betrouwbaarheid

Hiervoor is goed zaad, een eisprong en een gezonde eicel nodig, waarna de innesteling kan plaatsvinden. Tot je dertigste ben je op je vruchtbaarst. Dus eigenlijk is het antwoord op je vraag of je zwanger kunt raken van deze situatie: En iedereen in me omgeving zeg dat ik dikker word de laatste tijd.

Ik zit nu in de laatste week en heb heel soms hele lichte menstruatiepijn, maar ben niet ongesteld. Tussen de vaak voorkomende bijwerkingen zit onder andere ook pijnlijke borsten. Die had ik meteen weer ingenomen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws