Ik wil bij de politie werken

Geplaatst op: 16.03.2019

Ik haal ook veel voldoening uit de maatschappelijke rol die ik als politieagent vervul. Met een havo of mbo-4 diploma kan je aan de slag als politiekundige. Om je kandidaat te stellen als inspecteur moet je voldoen aan een aantal toelatingsvoorwaarden.

Natuurlijk zijn er verschillende functies bij de politie. Kan je goed samenwerken? Ben jij sociaal en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Als je veel ervaring opgedaan hebt kan je doorgroeien. Politiepersoneel Politiezone Antwerpen rekruteert momenteel enkel inspecteurs. Hier wordt je getest op bepaalde eigenschappen die van belang zijn voor het politiewerk.

Teamwerk met je ploeggenoten is van zr groot belang. Als je in het bezig bent van een vmbo-kb diploma kan je een politieagent worden? Meer info Ontdek onze vacatures. Of heb je al een universitair diploma en wil je liever meteen starten als commissaris. Jobbar Oudaan donderdag 06 december !

Je moet om rechercheur te worden bijvoorbeeld minimaal een Hbo-diploma afgerond hebben. Zit er een inspecteur in jou? Dan schuilt er misschien wel een inspecteur in jou.

Hoofdnavigatie

Daarbij heb je meestal geen gedetailleerde opdracht en veel vrijheden. Ik mag werken in het mooiste 'bureau' van het land: Van betogingen en evenementen tot wijkwerking en dringende noodinterventies.

Jobs Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets. Als je een job doet waarvan je houdt, hoef je geen dag te 'werken'. Politiezone Antwerpen heeft regelmatig nieuwe vacatures voor burgerpersoneel.

Natuurlijk zijn er verschillende functies bij de politie. Daarnaast is een hoofdagent een voorbeeld voor zijn of haar team. Vind je het leuk om andere mensen te helpen. Een baan vinden, zo doe je dat. Zo blijft Antwerpen een aangename en mooie stad om in te wonen, leven en werken, ik wil bij de politie werken.

We zoeken bijvoorbeeld administratieve profielen of maatschappelijke assistenten om onze mensen op het terrein te ondersteunen. Ook kan je je specialiseren en bijvoorbeeld bij de rechercheafdeling gaan werken.

Account Options

Het takenpakket van een inspecteur is zeer uiteenlopend. Om je kandidaat te stellen als inspecteur moet je voldoen aan een aantal toelatingsvoorwaarden. Het is namelijk het grootste lokale politiekorps van België, met meer dan 2 personeelsleden. Het is mogelijk dat je tijdens je opleiding bij de politie al een vergoeding tussen de en euro bruto krijgt.

Het leuke van agent zijn is dat je baan erg veelzijdig is. Mensen die elke dag klaarstaan om hun stad een stukje veiliger te maken. Wil je voor jezelf nagaan waar je al staat. Hou je van een nine-to-fivejob en een vaste taakinhoud, boekhouders. Het salaris is sterk afhankelijk van het type werk batman vs superman wiki film je bij de politie doet en hoeveel ervaring je hebt.

Je werkt vaak met elkaar samen en dat maakt het werk net aangenaam, ik wil bij de politie werken.

Het politiestatuut

Nu eens ga je naar een aanrijding, dan weer verleen je eerste hulp bij een ongeval. Dan giert de adrenaline natuurlijk door je lijf. Waar Begin ik met Zoeken?

Daarbij heb je meestal geen gedetailleerde opdracht en veel vrijheden. Het leuke van agent zijn is dat je baan erg veelzijdig is. We zoeken bijvoorbeeld administratieve profielen of maatschappelijke assistenten om griep die maar niet overgaat mensen op het terrein te ondersteunen.

Gemiddeld is het inkomen van werknemers bij de politie ,- bruto per maand! Je moet in staat zijn feiten van gevoelens te kunnen onderscheiden en kleine ik wil bij de politie werken in een breder perspectief te zien.

Met doorzettingsvermogen en de goede training kom je er ook wel, ik wil bij de politie werken. Het salaris is sterk afhankelijk van het type werk dat je bij de politie doet en hoeveel ervaring je hebt. Werken bij de politie is zo afwisselend dat ik zelfs na al die tijd nog steeds met veel goesting aan de dag begin.

Voorwaarden om bij de politie te kunnen komen werken

Het werk van hoofdagenten speelt zich zowel op straat als op het kantoor af. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Maak dan kennis met ons promoteam tijdens volgende evenementen:

Kan je goed samenwerken. Of heb je al een universitair diploma en wil je liever meteen starten als commissaris. Ik werk in Borgerhout, en een diverse wijk als de onze vraagt een open ingesteldheid en veel flexibiliteit? Daarnaast is een hoofdagent een voorbeeld voor zijn of haar team?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws