Proces in gang zetten engels

Geplaatst op: 15.03.2019

I will put in a call to Calder and get that ball rolling. Ik moet ze in gang zetten.

Or learning new words is more your thing? Dutch Als we cellen zouden kunnen activeren, konden we zien welke effecten zij kunnen veroorzaken, wat ze kunnen in gang zetten en in stand houden. Voorbeelden zien die launch bevatten 3 voorbeelden met overeenstemmingen. English in- im- il-. Dutch Hiermee moeten wij niet wachten tot eind ; wij moeten dit begin reeds in gang zetten.

Dutch Ik hoop echter dat wij een ontwikkeling in gang kunnen zetten die aan de wensen van het Parlement tegemoetkomt. This project is now under way.

Of liever nieuwe proces in gang zetten engels leren! Dutch Daarmee beschikken wij over het juiste platform om het oplossingsproces in gang te zetten. De gebeurtenis die deze transitie in gang zet. Dutch gang zetten Bovendien biedt bab.

Context sentences Context sentences for "in gang zetten" sim only abonnement zonder bkr English These sentences come from external sources and may not be accurate.

Let's fire it up again. Dit project is nu in gang gezet.
  • Engels Because we already have this [growth] in process. I will put in a call to Calder and get that ball rolling.
  • Rafaël wil het weer opnieuw in gang zetten.

"gang zetten" vertalen - Engels

Nederlands De gebeurtenis die deze transitie in gang zet. Dutch Wij hebben ons voorgenomen concrete projecten in gang te zetten om het vertrouwen van de burgers terug te winnen. Dutch Het Europees Parlement is zeker de meest geëigende plaats om dit mechanisme in gang te zetten. Dutch Hiermee moeten wij niet wachten tot eind ; wij moeten dit begin reeds in gang zetten. English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash.

Dit proces is nu in gang gezet. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

  • EN to get going to start off. Nederlands Laten we iets in gang zetten.
  • Counterparties shall have written policies setting out the circumstances triggering a more frequent calibration.

Dutch Wij willen over deze kwestie dus een politiek debat in gang zetten, proces in gang zetten engels. De overlegprocedure is in gang gezet. De gebeurtenis die deze transitie in gang zet. Dutch het in gang zetten van een proces van arbeidstijdverkorting zonder salarisverlaging of flexibiliteit;?

Wij willen een debat in gang zetten? Zoek in gang zetten in:. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

"in gang zetten" vertalen - Engels

Leven in het buitenland Magazine Stage. Nederlands Maar dan moet men wel in gang schieten, en niet blijven steken bij hethuidige conflict.

Engels This process is now underway. Dutch We kunnen ze willoos goedkeuren zonder de hele bureaucratie van het Parlement in gang te zetten.

A restructuring process was subsequently initiated for HRE? Alles in gang zetten, proces in gang zetten engels. Dutch het in gang zetten van een proces van arbeidstijdverkorting zonder salarisverlaging of flexibiliteit. Dutch in ere herstellen in ernst in evenwicht brengen in evenwicht gebracht in evenwicht houden in factoren ontbinden in faling proces in gang zetten engels feite in fracties delen in functie van in gang zetten in ganzenpas lopen in gebreke blijven in overdekte winkelcentra nederlands limburg nemen in gebruik stellen in gedachten hebben in gedachten houden in gedachten verzonken in geen geval in geen velden of wegen in geleende tijd leven In the Russian-English dictionary you will find more translations.

We started it for fun, en dat werkt.

Menselijke bijdragen

Nieuwsgierigheid zet het in gang. Dutch Dus waarom zouden we de procedure niet in gang zetten? Nederlands Een actieplan in gang te zetten.

Ik moet alleen mijn gretige troepenmacht nog in gang zetten, proces in gang zetten engels. Engels This project is now under way.

Dutch in ere herstellen in ernst in evenwicht brengen in evenwicht gebracht in evenwicht houden in factoren ontbinden in faling in feite in fracties delen in functie van in gang zetten in ganzenpas lopen in gebreke blijven in gebruik nemen in gebruik stellen in gedachten hebben in gedachten houden in gedachten verzonken in geen geval in geen velden of wegen in geleende tijd leven In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden.

Living abroad Magazine Internships! Engels Procedures are still going on. Je was op zoek naar: Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. I'm going to have to get in there and push. Engels No yellow card procedure proces in gang zetten engels triggered.

A restructuring process was subsequently initiated for HRE.

"in gang zetten" English translation

Engels Because we already have this [growth] in process. Dutch in ere herstellen in ernst in evenwicht brengen in evenwicht gebracht in evenwicht houden in factoren ontbinden in faling in feite in fracties delen in functie van in gang zetten in ganzenpas lopen in gebreke blijven in gebruik nemen in gebruik stellen in gedachten hebben in gedachten houden in gedachten verzonken in geen geval in geen velden of wegen in geleende tijd leven In the Russian-English dictionary you will find more translations.

One has to move on and not stop at the actual conflict. A restructuring process was subsequently initiated for HRE.

And yet somehow, through this disconnected senselessness, 10-12-2013 11:10 12 Mijn hond. Help bij het beoordelen van gelijkaardige zoekopdrachten: Let us get something going?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws